header.campagnola


Campagnola s.r.l. sa sjedištem u Bologni, osnovana je 1958. godine. Sa svojim osobljem posvećena istraživanju i razvoju najboljih rješenja za poljoprivredu, sinonim je za vrhunsku kvalitetu kojoj su vjerni poljoprivrednici u cijelom svijetu. Iz ponude izdvajaju se elektro-mehanički alati za obrezivanje i berbu maslina, vinove loze i voćaka.

Entrada d.o.o. je SLUŽBENI DITRIBUTER i OVLAŠTENI SERVISNI PREDSTAVNIK programa CAMPAGNOLA za Republiku Hrvatsku. U suradnji sa ministarstvom poljoprivrede i raznim udrugama radi na prezentaciji i edukaciji maslinara i vinara.

  Kontakt osoba Kontakt broj Kontakt Email
Entrada centrala Suzana Smilović 091 422 8528 suzana.smilovic@entrada.hr
Entrada Zadar Ante Žilić 099 224 0330 zadar@entrada.hr
Entrada Zagreb Joso Antić 099 3964 681 zagreb@entrada.hr


Digitalni katalog možete pogledati koristeći sljedeći link KATALOG DIGITALNI

PDF katalog možete pogledati koristeći sljedeći link KATALOG PDF


ALICE  TOP (PRO) je tresač za berbu koju je tvornica CAMPAGNOLA razvila za sve vrste kultura i uzgoja bez obzira radi li se o masliniku predodređenom za mehaničku obradu, dakle dobro obrezanom ili gustom, nalazi li se u ravnici ili na padini brijega. Patentiranim hodom glave od 1150 rotacija u minuti, ALICE je vodeći trasač maslina u svijetu u posljednje 3 godine. Projekt je prilagođen svakoj situaciji i jamči maksimalni rezultat vodeći računa o integritetu biljke i plodova.

Prezentaciju tresača maslina Alice možete pogledati na sljedećem linku ALICE VIDEO i ALICE VIDEO 2


Prezentaciju ostalih proizvoda iz programa CAMPAGNOLA možete pogledati na sljedećem linku VIDEO PREZENTACIJA